OFERTĂ SPECIALĂ PENTRU ȘCOLILE DE AVIAȚIE

Cruiser Aviation România este încântată să susțină școlile de aviație din România în condiții de folosire partajată a aeronavelor de tip PS-28 Cruiser

Orice școală de aviație poate oferi studenților săi ore practice pentru cursurile de PPL pe aeronave PS-28 Cruiser, iar după obținerea licenței, orice pilot poate continua zborurile de antrenament sau cele de time building pe același tip de aeronavă.

AVANTAJELE COLABORĂRII

Cruiser Aviation România oferă instructorilor de zbor posibilitatea de a face parte dintr-un grup de entuziaști care vor să susțină mai departe dezvoltarea aviației românești. Pe lângă talentul și determinarea celor implicați, mai e nevoie și de o bază materială modernă și accesibilă.
Ca instructor de zbor în cadrul unei școli cu care colaborăm, vei primi:

Începând cu 85EURO/oră dry (plus TVA)

Prețul pe oră include toate cheltuielile legate de asigurare, mentenanță, CAMO. Cruiser Aviation asigură în permanență aeronave destinate pregătirii piloților, oferind continuitate programelor de pregătire practică.

Pentru școlile de zbor, plata se efectuează lunar prin transfer bancar; în cazul piloților care efectuează time-building sau zboruri de agrement, plata se poate efectua și cu card bancar